På denne side finder du alle informationer omkring stader til årets julemarked.
Det er også her du finder ansøgningsskema til stader.

Skulle der være information som du ikke kan finde her,
så kontakt venligst Lise Egeskov på mail: le@engestofte.dk eller Tlf. 26 80 61 69


Information til stadeholdere

VinogVelsmag stand2.jpg

Liste over stadeholdere

Vi vil snart kunne vise dig hvem der ellers har en stand på årets julemarked.

Listen vil du snart kunne finde her:


Tid og sted

Julemarkedet finder sted på Engestofte Gods, Søvej 10, 4930 Maribo.

Dato: 7. - 8. december 2019 fra kl. 10 - 16.

Stadeholderene

Vi håber at dette års julemarked bliver en succes for alle og takker de stadeholdere der allerede har meldt sig til. Vi vil gøre hvad vi kan for at give jer en god oplevelse.

Tilmelding

Hvis I ønsker at få en stand til dette års julemarked på Engestofte bedes I indsende et ansøgningskema. Ansøgningsskema kan rekvireres ved at kontakte event-ansvarlig Lise Egeskov pr. mail: le@engestofte.dk.

Ansøgningsskema kan desuden nemt og hurtigt downloades her >

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist for deltagelse til julemarkedet er fredag d. 27. november 2019. Det kan betale sig at ansøge i god tid for at have størst chance for at få en plads.

Ud fra hvilke kriterier udvælges stadeholdere?

Stader udvælges efter disse kriterier:

Tilknytning
Vi vægter de stadeholdere højest der har været med ved tidligere arrangementer på Engestofte.

Kvalitet
Vi vægter de stader højest, der sælger varer af højeste kvalitet.

Først til mølle
Vi udvælger stader løbende og de stadeholdere der melder sig til først har derfor størst chance for at blive udvalgt. Det er vores ønske, at der bliver repræsenteret et så bredt sortiment som muligt, og vi kan derfor blive nødsaget til at fravælge nogle frem for andre.

Originalitet
Vi vægter de stader højest, der har et sortiment, der skiller sig ud fra det eksisterende udvalg.

Udsmykning og skiltning

Vi ønsker at præsentere et smukt, sammenhængende og indbydende arrangement for publikum . Derfor har vi udstukket nogle regler for udsmykning af stader og telte.

Duge skal holdes i neutrale farver såsom sand. hvid, sort eller tern. Nervøs velour og nylon frabedes. Stadeholderne har ansvar for at holde deres telte og udsmykning indenfor rammerne af deres stand. Det er af brandsikkerhedsmæssige grunde ikke tilladt at fylde op på gangarealerne hvad enten det drejer sig om udendørs- eller indendørs stande .

Roll-up Bannere, flag, reoler og lign. højere end 1,5 meter må som udgangspunkt kun stå op ad en væg. Hvis I har bestilt en centerstand og har reoler, bannere eller lign. som er højere end 1,5 meter
bedes I venligst kontakte mig for speciel tilladelse til disse. Kontakt Lise på le@engestofte.dk hvis I har spørgsmål vedr. opsætning af stadeplads.

Telte

Vi henstiller til at udendørs stadetelte holdes i ensfarvede neutrale farver.
Stadeholdere har det fulde ansvar for at deres telte er forsvarligt fæstnede. Underlaget vil i hovedsagen være perlegrus og stadeholdere bedes derfor medbringe de fornødne værktøjer til at fæstne deres telte i jorden herunder.

Sikkerhed og regler

Når I lejer en stadeplads forpligter I jer samtidig til at overholde de krav der bliver stillet af arrangørene samt myndigehderne som f.eks SKAT og Fødevarestyrelsen. Det er stadeholdernes eget ansvar at overholde de gældende regler. I kan finde de nødvendige oplysninger om sikkerhed, fødevarekontrol og SKAT på: www.foedevarestyrelsen.dk og www.skat.dk.

Husk at medbringe alle lovpligtige tilladelser og/eller dokumentation, så den kan forevises myndighederne i tilfælde af inspektion.

Vi glæder os til at se jer til Julemarked på Engestofte Gods!c