Lolland Falster Fødevareambassade blev til Madens Folkemøde

I 2013 blev Engestofte Gods udvalgt i konkurrencen Fremtidens Herregård der var udskrevet af Realdania. Konkurrenceforslaget var en fødevareambassade for Lolland Falster og præmien var 50% tilskud til ombygning af den Gamle Lade. Da ombygningen var overstået kom udfordringen så: Hvad er en fødevareambassade? Hos os blev det ideen om Madens Folkemøde. Det har været adskillige år undervejs, så vi var meget stolte over at kunne præsentere den første af slagsen i år. Til at få det hele til at flyve har vi fået en absolut forrygende bestyrelse og FOOD til at stå for produktionen. Uden begge kunne dem kunne Madens Folkemøde aldrig være blevet realiseret.

rivercottage.jpg

Debatter, madhåndværk, lækker mad, musik og fest

Madens Folkemøde bliver noget for hele Maddanmark, over 70 debatter med navne som Adam Price, Mette Blomsterberg, Claus Meyer m.fl, stor kokkeskole for børn, fællesmiddage, madhåndværksscener og et væld af fødevareproducenter og de bedste food trucks fra hele Danmark.

Food+-+Fotograf+Per+Bille-20150906-9085.jpg

Kokkeskole for børn

En stor indsats er at give noget lærdom videre til næste generation, vi er derfor stolte af at kunne præsentere 35 arrangementer kun for børn og unge. Her underviser bl.a. Københavns Universitet, Kbh Madhus, COOP og mange flere …